درست ترین نحوه برخورد با همسر تند مزاج و بد اخلاق
زندگی با همسر عصبی و پرخاشگر مانند ساختن یک خانه بر روی گسل زلزله و هر لحظه در انتظار و وحشت زیر آوار ماندن است.وجود خشم کنترل نشده و واکنشهای عصبی میتواند در هر شکلی از روابط اجتماعی و به ویژه رابطه عاطفی بسیار مخرب باشد زیرا آنچه که روابط انسانی را از تعاملات میان سایر جانداران متمایز میکند امکان استفاده از گفتگو بر پایهی تفکر برای حل مسئله است.
همسر عصبانی را چگونه کنترل کنیم؟
دست کم تا حدی خود را آماده کنید تا با همسرتان سر و کار پیدا کنید و به او عشق و محبت کنید. من دوست دارم چند چیز را در مورد عصبانیت از دیدگاه آقایان، براساس گذشته و اعمال خودم به اشتراک بگذارم. هیچ کس بهتر از مردها خودشان را نمی شناسند.مهم است که هر دوی شما کاری را برای جفتتان انجام دهید بنابراین، اگر شما آماده اید که با یک طرز فکر جدید دست و پنجه نرم کنید و مهارت های مفیدی یاد بگیرید، به مطالعه ادامه دهید.
علت عصبانیت و بداخلاقی همسرتان چیست؟
دلایل بسیاری وجود دارد که چرا همسر شما با شما بد رفتاری می کند و بی هیچ دلیل از شما عصبانی می شود. برخی از این دلایل مربوط به مسائل روحی و فیزیکی اساسی هستند که مورد توجه قرار نمی گیرند و برخی عوامل دیگر محیطی هستند.تستوسترون کم:
در حالی که بسیاری از افراد سطح بالایی از تستوسترون را با سطح بالای عصبانیت مرتبط می دانند، اما این رفتار با سو مصرف استروئید در ارتباط است. مطالعات نشان داده اند که مردانی با سطح پایین تستوسترون بیشتر عصبی و مستعد نوسانات روحی هستند.عوامل محیطی نظیر رژیم غذایی و کیفیت خواب می تواند تاثیر زیادی بر میزان تستوسترون بدن داشته باشد. بسیاری از مردان از کم بود تستوسترون رنج می برند و معمولاً تشخیص داده نمی شوند.
سروتونین کم:
یکی از انتقال دهنده های عصبی کلیدی در مغز ما سروتونین است که نقشی را در سلامت عاطفی و ذهنی بازی می کند. اگر از این عنصر کم داشنه باشیم، کج خلق و افسرده می شویم. بیشتر شبیه به تستوسترون، غذا خوردن و خواب می تواند نقش بزرگی در تعیین مقدار سروتونین بازی کنند.استرس شدید:
هورمون استرس، کورتیزول می تواند منجر به بد خلقی و نیز خواب و مشکلات شناختی شود. اگر همسر شما استرس شدیدی را در سر کارش دارد و به درستی غذا نمی خورد، میزان بالای کورتیزول می تواند او را به یک فرد بسیار متفاوت تبدیل کند.فقدان هویت مردانه و هدف:
فشار مداوم همسرتان که سعی می کند تا حد کمال مطلوب مردانه زندگی کند می تواند او را نابود کند. تمرکز تنها روی موفقیت شغلی و کسب مقادیر زیاد پول می تواند باعث شود احساس استرس، انزوا و تنهایی کند. او ممکن است احساس کند که در مقایسه با دیگران ناکافی است و این احساسات می تواند طغیان های خشمش را نشان دهد.آسیب و ضربه عاطفی:
همچنین این امکان وجود دارد که همسر تان با برخی مسائل عاطفی حل نشده سر و کار داشته باشد. با تلاش برای سرکوب این زخم های عاطفی حساس و خشمگین و عصبانی می شود.ترفندهایی برای رفتار با همسر عصبانی
نترسید:
از خشم نترسید. بدانید که عصبانیت ناشی از کمبود عمومی قدرت واقعی است. اغلب، به این دلیل است که فرد کنترل وضعیت را در دست ندارد. این کمک می کند که به جای غرش شیر، به گریه بچه نگاه کند.در مورد اقدامات خود فکر کنید:
به این فکر کنید که آیا نقشی در تحریک این خشم دارید یا خیر؟ این جا با خودت صادق است. اگر نقشی در افزایش درگیری ایفا کردید، این کار نیازمند رویکردی است که در صورت درخواست برای آن، مسولیت کارهای خود را به دست بگیرید و از آن ها معذرت خواهی کنید اما اگر شما به عصبانیت او کمک نکنید و بیشترش نکنید، اولویت شما تغییر می کند تا به او نشان دهید که در کجا دچار سوتفاهم شده، اما نه حالا.بدانید که عصبانیت یک عادت است:
بسیاری اوقات، خشم مردانه یک شرط است - عادتی است که با بیشتر اتفاقات رخ می دهد. این تقصیر شما نیست که او فیوز کوچکی دارد، مهم نیست که چطور ممکن است سعی کند به طور غیر عمدی (یا عمدی) شما را شستشوی مغزی دهد. کلمات و اقدامات او مسئولیت های خود او هستند، بنابراین هرگز گناه آنچه که او انجام می دهد و می گوید را قبول ن کنید و شرمسار نباشید.سعی نکنید افسار را بگیرید:
سعی کنید عصبانیت همسرتان را کنترل کنید. اول از همه، بر تلاش برای تغییر او تمرکز نکنید، چون نمی توانید. فقط خودش می تواند. تنها کاری که می توانید انجام دهید کنترل این است که چگونه نسبت به او واکنش نشان دهید و در پایان کار چه کاری برای شما انجام می دهد.خشم شکلی از رنج فراوان است. وقتی مردی یک زن را آزار می دهد، او خودش را هم آزار می دهد. در ابتدا، عصبانیت باعث می شود که فرد احساس قدرت و کنترل کند، اما به آرامی می سوزد و از درون خودش را می خورد.
نیت ضعف است:
با وجود اینکه چگونه اغلب در فرهنگ ما به تصویر کشیده می شود، عصبانیت یک قدرت نیست - این یک ضعف است. معلم روحانی من گفت که من واقعاً از این موضوع خوشم می آید، " سگ های بزرگ واق واق می کنند.آن ها نیاز به "مردان قوی و با اعتماد به نفس" دارند که نیاز به واق واق کردن دارند، تنها آن هایی که ناامن و هراسان هستند این کار را انجام می دهند. سوال اصلی باید این باشد:چه چیزی او را پشت این عصبانیت پنهان می کند؟
شوخی بهترین حامی شماست:
زمانی که شما در یک لحظه جدی شاهد عصبانیت شدید او هستید، به یاد داشته باشید که خنده بهترین دارو برای شما و او است. به چیزهایی فکر کنید که باعث خنده شما می شوند.توصیه سریع برای کنترل همسر عصبانی
یک مرد ممکن است از همسرش برای نشان دادن احساساتش عصبانی شود. برای مثال، اگر گریه کنید، ممکن است همان احساس را در درون او ایجاد کند و صدایی در سرش ممکن است به او بگوید:" مردان گریه نمی کنند." در حال حاضر این حس ها در درون او هستنند.تلاش آگاهانه برای کاهش تنش:
هیچگاه همسر عصبانی خود را کنترل نکرده و در اصطلاح او را در منگنه قرار ندهید زیرا این رفتار میزان تنش را افزایش داده و میتواند موجب حالت تدافعی در او شود. عصبانی شدن در پاسخ به خشم یک همسر عصبی اصلا عاقلانه نیست.بر سر اینکه صدای چه کسی بلندتر است رقابت نکنید:
در زمان ابراز خشم همسر عصبانی، تا حد ممکن به خود مسلط باشید و صبر کنید تا خشم او فروکش کند سپس در زمان مناسب رنجش و نیاز خود را ابراز کنید. به یاد داشته باشید که این تلاش برای حفظ آرامش، اصلا نباید به معنای پذیرش بدرفتاری و آزار باشد.د نه شخصی که عاشق شما است.با ذرهبین جستجو نکنید:
تمرکز بر هر حرکت و رفتار یک همسر عصبی و بداخلاق نه تنها کمکی به بهبود شرایط نکرده بلکه موجب افزایش پرخاشگری از سوی او نیز میشود زیرا فکر میکند که شما هر حرکت او را زیر ذرهبین قرار داده و به دنبال بهانهای برای شکایت هستید.اگر میخواهید به خودتان و همسرتان کمک کنید تمرکز را روی آگاهی و دریافت کمک از متخصص بگذارید نه رفتارهای طرف مقابل. به یاد داشته باشید که شما شریک زندگی هم هستید نه دشمن یکدیگر.
در پایان
کنترل خشم بستگی زیادی به فرد و شرایط دارد. ممکن است از چند روز تا چند هفته و سال طول بکشد. بنابراین، اگر شریک زندگی شما از مشکلات خلقی رنج میبرد و فکر میکنید که چگونه با همسر عصبانی رفتار کنید، این مراحل را دنبال کنید و سعی کنید دردهای ریشهدار او را درک کرده و از محل آرامش به آنها گوش دهید. صبور باشید و در صورت نیاز از مشاور خبره کمک بگیرید.منابع
https://namnak.comhttps://chamaan.ir
https://fararu.com
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}